23.11.2012

Entisajan joulumarkkinat

Tikbumsan löytää La ja Su Oulunsalon entisajan joulumarkkinoilta :)



Entisajan joulumarkkinat valaisevat polkua uuteen Ouluun

Tikkupullaa nuotiolla, räiskäleitä, glögikojuja, käsitöitä ja leivonnaisia myydään Oulunsalon museoalueella entisajan joulutunnelmissa 24.-25.11.2012 klo 13-17. 
Terveyssisaren vastaanottopiste, kehruunäytös, vanhat viisaat tontut tarinoimassa ja lapsille oma mummolan satukamari tuovat tuulahduksen vanhoista hyvistä ajoista. Myyjiä on tulossa yhteensä yli 40 kojuihin ja telttakatoksiin. Myyntituotteita löytyy pipareista ja kakuista joululahjaesineisiin ja vihtoihin. Joulupukin on kuultu tulevan katsastamaan, onko täällä kilttejä lapsia…
Oulunsalon seurakunnan diakonia- ja lähetystyö osallistuu tapahtumaan tarjoamalla lounasta edulliseen hintaan viereisellä seurakuntatalolla, lauantaina klo 13-15, sunnuntaina klo 11-15. Lauantain lounaalla tarjotaan perunaa ja hakkulihaa eli jauhelihaa, pottu miehen tiellä pitää! Sunnuntailounaalla tarjolla on lohisoppaa, meren rannalla kun eletään ja on aina eletty kalastuksesta.
Markkinatapahtuman lomassa voi pistäytyä myös hiljentymässä sunnuntaina kirkossa klo 13.00 jälkeen ja kuulla kaunista urkumusiikkia, jota soittavat Oulun seudun ammattikorkeakoulun urkumusiikin opiskelijat.
P-paikkoja on parhaiten Oulunsalon kunnantalon ja terveyskeskuksen alueella, josta on lyhyt kävelymatka museoalueelle. Tapahtuman järjestää Kotiseutuseura Oulunsalo ry yhteistyössä Oulunsalon kulttuuri-instituutin ja oulunsalolaisten järjestöjen kanssa.
*teksti ja kuva http://www.ouka.fi/oulu/ajankohtaista/uutiset-ja-tiedotteet/-/asset_publisher/1LKs/content/id/1334477



ps. se lupaamani kankaanpainanta postaus ja tarjous emotuotannolle
tulee la tai su iltana, riippuen kuinka ehdin tekstin muokkaamaan julkaisukuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tervetuloa toistekkin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...